Privacyverklaring

 

Privacyverklaring

1. Algemeen

Seien Chin is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens. Indien je na het doornemen van onze privacyverklaring, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

Seien Chin

Bij voorkeur op de woensdag- of zaterdagtraining

Schriftelijk naar Seien Chin Landbeek 7 , 1730 Mollem

Mail: gregcornelis@hotmail.com.

1.1. Waarom verwerken wij persoonsgegevens?

Je persoonsgegevens worden door Seien Chin  verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden en rechtsgronden :

  • om te kunnen deelnemen aan de activiteiten van Seien Chin
  • Het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen
  • Het bekomen van subsidiëring door de overheid
  • Lidmaatschap Federatie
  • Verzekering

1.2. Welke gegevens verwerken we?

Wij kunnen  de volgende persoonsgegevens van je vragen, opslaan, verzamelen en verwerken voor de volgende doelstellingen  :

  • Identificatiegegevens : naam, voornaam, adres, telefoonnummer, e-mail
  • Identiteitsgegevens uitgegeven door overheid : identiteitskaartnummer
  • Rijksregisternummer
  • Persoonlijke kenmerken : geslacht, geboortedatum, geboorteplaats, nationaliteit

1.3. Wie verwerkt de gegevens?

De gegevens worden verwerkt door een beperkt aantal bestuursleden.

1.4. Verstrekking aan derden

De gegevens die je aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Deze gegevens kunnen doorgegeven worden aan de verzekeringsmaatschappij en de Vlaamse Karate Federatie

Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien je ons hier toestemming voor geeft.  Deze toestemming kan ten allen tijde ingetrokken worden, zonder dat dit afbreuk doet aan de rechtmatigheid van de verwerking voor de intrekking daarvan.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen die gevestigd zijn buiten de EU.

1.5. Minderjarigen

Wij verwerken alleen persoonsgegevens van personen jonger dan 18 jaar indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door  een ouder of wettelijke vertegenwoordiger.

1.6. Bewaartermijn

Seien Chin bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt. Seien Chin  zal de gegevens niet langer bijhouden dan 5 jaar na het einde van het lidmaatschap.

1.7. Beveiliging van de gegevens

Volgende passende technische en organisatorische maatregelen zijn genomen om persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking:

  • Alle personen die namens Seien Chin  van je gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

1.8. Je rechten omtrent je gegevens

Je hebt recht op inzage, kopie, aanpassing of het wissen van de persoonsgegevens die wij ontvangen hebben.  Via het hoger vermeld adres kun je ons hiervoor contacteren. 

Tevens kunt je bezwaar indienen tegen de verwerking van je persoonsgegevens. Evenwel zal dit leiden tot de uitsluiting uit Seien Chin

1.9. Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan vragen wij je hierover direct contact met ons op te nemen.

Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA):

Drukpersstraat 35 1000 Brussel of https:// www.gegevensbeschermingsautoriteit.be

1.10. Wijziging privacyverklaring

Seien Chin kan de privacyverklaring steeds wijzigen.